WebEvolution » »

Solutii web design

Solutii web design

Indiferent de domeniul în care activează, pentru o companie contează modul în care comunică atât online, cât și offline. De comunicarea eficientă poate depinde succesul în afaceri. Venim în sprijinul clienților care recunosc importanța unei bune comunicări online și le punem la dispoziție servicii de web design. Cu ajutorul nostru, ei vor avea un website bine pus la punct, ușor de găsit de către potențialii parteneri de afaceri și de către clienți.

Site prezentare

În era tehnologiei, cea mai importantă carte de vizită și cel mai eficient mijloc de comunicare pentru o afacere este site-ul de prezentare. În doar câteva secunde, partenerii, furnizorii și clienții își pot forma o opinie despre compania respectivă și pot afla informațiile de care au nevoie: ce servicii oferă, în ce zonă activează, ce parteneri și clienți are, care sunt datele de contact.

Catalog produse

Într-o lume în continuă mișcare, în care fiecare minut contează, cumpărătorii își doresc să economisească timp. De aceea, le recomandăm clienților noștri să vină în sprijinul lor și să le ofere posibilitatea de a consulta online catalogul de produse. Prin catalog web de produse se înțelege un proiect dedicat prezentării afacerii și produselor dumneavoastră în mediul online.

Magazin virtual

Magazin virtual este un proiect web creat special pentru vânzarea produselor companiei dumneavoastră pe piața online. În ultimii ani acest gen de proiecte web s-au dezvoltat extraordinar de mult datorită costurilor reduse ce le implică, în comparație cu un punct de desfacere al produselor în piața reală.

Portal tematic

Fiecare persoană are anumite pasiuni și subiecte de interes. Am dezvoltat platforma necesară portalurilor tematice, pentru a le oferi clienților posibilitatea de a aduna în același loc toate informațiile referitoare la un anumit subiect.

Comunitate online

Comunitatea online este un proiect web dedicat socializării de orice natură. Facebook, MySpace, Hi5, Tagged și exemplele pot continua.

CMS

Content Management System este aplicația web din spatele site-ului dumneavoastră care vă permite administrarea acestuia în totalitate și cu ușurință, fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice de specialitate (programare, web design, cunoștințe de prelucrare a imaginilor). În plus, evitați costurile pe care le-ar presupune contractarea unui serviciu de administrare a website-ului.