Gazduire web

Pentru a veni în sprijinul clienților noștri, le oferim servicii de găzduire pentru website. Astfel, economisesc bani și au garanția că website-ul lor este protejat.

Un site web pentru a putea fi accesibil on-line are nevoie de o adresă și de un spațiu pe un server permanet conectat la internet. Adresa de internet (domeniu), prin care sunt identificate site-urile este unică, trebuie să fie ușor de reținut și să reflecte cât mai bine afacerea tale. 

Un domeniu web este compus din numele domeniului ce reprezintă un set de caractere alfabetice (maxim 67 de caractere) și o extensie (ex: .ro, .com, .net, .org, .info, etc.), de forma www.webevolution.ro. Atât numele de domeniu cât și extensia sunt alese de către tine. 

În România numele de domenii sunt administrate de Romania Top Level Domain (ROTLD), iar înregistrarea unui domeniu se plătește o singură dată, conform regulilor - ROTLD. Pentru înregistrarea unui domeniu .eu .com, .net, .org etc. se achită o taxă periodică.

Oferim suport pentru găzduirea proiectelor dumneavoastră pe servere performante, centrul de date se află în București (GTS Telecom - unul din cei mai importanți operatori de telecomunicații în România). Pentru a beneficia de serviciile noastre de găzduire, care îți asigură cel mai bine nevoile, nu ezita să ne contactezi.