Despre WebEvolution

Web Design - Web Development

WebEvolution este o agenție specializată în servicii complete de web design. Echipa noastră este formată din persoane tinere, talentate, dornice de afirmare, cu o mare pasiune și dedicare pentru munca depusă. Principalul nostru obiectiv este de a oferi satisfacție, încredere și sprijin clienților noștri.

Suntem flexibili și prompți: oferim soluțiile potrivite în funcție de specificul fiecărei afaceri și de cerințele clienților. Aceștia au posibilitatea de a opta pentru întregul pachet de servicii de branding și web design sau de a alege un singur produs/serviciu: creare identitate vizuală – logo, cărți de vizită, broșură, roll-up, mapă de prezentare etc., manual de identitate, website design, programare, optimizare pentru motoarele de căutare sau servicii de gazduire. 

Clienții noștri provin din diverse industrii și arii de activitate: media, entertainment, servicii de securitate, beauty, sport, retail, FMCG, imobiliare, auto. Am dezvoltat pentru ei site-uri corporate, magazine virtuale, cataloage de produse, portaluri on-line. 

Am reunit în cadrul echipei WebEvolution specialiști în branding și comunicare, dar și cei mai buni programatori pentru a vă putea oferi serviciile și produsele de care aveți nevoie. Finalizarea proiectelor este un proces ce solicită responsabilitate și obiective clare, de aceea, o echipă de succes pune întotdeauna întrebări, evaluează realitatea și navighează spre soluții specifice.  

Succesul nostru constă în reușita imaginii afacerii tale în mediul on-line.

etape dezvoltare proiect:   

Procesul de implementare și dezvoltare constă în parcurgerea următoarelor etape:

1. Identificarea scopurilor și obiectivelor

Primul pas în inițierea fiecărui proiect este stabilirea unei întâlniri pentru o mai bună comunicare și înțelegerea cât mai detaliată a nevoilor afacerii dumneavoastră. Colectarea de informații despre compania ta, obiectivele de afaceri, informații despre produsele și/sau serviciile oferite, precum și procesul de consultare și consiliere sunt etape esențiale în dezvoltarea unui site web.

2. Planificarea unei strategii de dezvoltare

Realizarea unei strategii de dezvoltare și a unui plan (document de specificații tehnice) în baza informațiilor cumulate, pentru a sublinia și detalia toate aspectele importante legate de proiectul nostru. Un plan bun de afaceri garantează succes pe termen lung.  

3. Conceptul de design 

Odată ce specificațiile tehnice ale proiectului au fost stabilite de comun acord și aprobate urmează realizarea propunerilor de design. Design-ul site-ului va fi conceput în baza unui interviu pe care îl veți completa cu informațiile care le considerați necesare înțelegerii așteptărilor și viziunii tale asupra aspectului grafic al proiectului.

4. Proiectare și implementare

Etapa imediat următoare aprobării conceptului grafic este construcția propriu-zisă a aplicației conform planului de proiect stabilit.

5. Procesul de testare a aplicației

Înainte ca site-ul să fie postat on-line, va trece printr-o etapă de testare amănunțită, pentru a se asigura compatibilitatea cu diferite browsere, funcționalitatea aplicației și ușurința în utilizare.

6. Suport și mentenanță

Poți conta pe echipa noastră pentru orice nevoie sau problemă care poate apărea. De asemenea, oferim și alte servicii conexe, precum: găzduire web, optimizare SEO, campanii de promovare on-line, copywriting, etc.

Poți opta pentru serviciile WebEvolution fie că ești la început de drum, abia ți-ai lansat afacerea sau ești un jucător cu vechime pe piață. Simte-te liber să parcurgi portofoliul nostru on-line - «Portofoliu» și să citești câteva dintre părerile clienților noștri - «Testimoniale».