Servicii Web

Doriți un serviciu web design, un site web de calitate sau doar intrarea companiei dumneavoastră pe internet? Aveți deja un site, care nu se bucură de succes pe internet și doriți să vă creați o imagine nouă? Experiența noastră pe piața on-line ne permite să vă oferim cele mai bune soluții pentru succesul afacerii dumneavoastră indiferent de exigențe.

Concentrați-vă timpul și energia pentru a stabili o listă de obiective și a demara afacerea dumneavoastră fără un plan extrem de detaliat deoarece piața evoluează foarte repede în funcție de cerințele și nevoile consumatorilor și riscați să aveți un plan de afaceri deja depășit. Cu toții știm că se vinde ceea ce își doresc și își permit consumatorii, nu cel mai inovator și performant produs.   

Pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați .

Web design

Web design este mai mult decât un site web, înseamnă crearea imaginii potrivite a companiei dumneavoastră pe internet. Un site web conceput și dezvoltat în mod profesionist vă oferă cea mai bună oportunitate pentru a crea un impact pozitiv on-line și reprezintă un instrument eficient de promovare și vânzare a produselor sau serviciilor dumneavoastră.

Web development

Dezvoltăm aplicații care pot genera rezultate optime și corespund nevoilor operaționale ale afacerii dumneavoastră. Proiectele web realizate de noi sunt create într-o manieră practică și eficientă pentru a asigura comunicarea directă a afacerii dumneavoastră cu publicul țintă.

Oferim o gamă largă de soluții web design și web development pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor și bugetului clienților noștri.

Branding

Cu toții știm că o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte. De aceea, pentru a fi ușor de recunoscut de către parteneri și clienți vă oferim posibilitatea de a beneficia de o identitate vizuală de impact. Analizăm industria în care acționați și concurența pentru a construi o identitate vizuală de impact, usor de reținut, care să inspire credibilitate și să vă diferențieze pe piață.

Tehnici optimizare

Cu cât un site este mai bine optimizat, cu atât șansele ca motoarele de căutare să îl indexeze și șansele ca vizitatorii să-l găsească cresc. Deoarece fiecare site are nevoi și cerinte diferite, pentru a se regăsi în primele rezultate de căutare, cele mai eficiente metode de optimizare (SEO) trebuie implementate încă de la construcția site-ul web și adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client.

Promovare on-line

Un utilizator de internet care caută un serviciu sau un produs nu are răbdare sau timp să parcurgă mai mult de două pagini de rezultate. De aceea, este foarte important ca website-ul dumneavoastră să beneficieze de serviciile de promovare on-line. Toate categoriile dumneavoastră de public țintă vă vor putea găsi cu ușurință în primele rezultate ale căutărilor.

Servicii gazduire

Oferim suport pentru găzduirea proiectelor dumneavoastră pe servere performante, centrul de date se află în București (GTS Telecom - unul din cei mai importanți operatori de telecomunicații în România). Pentru a opta pentru serviciile de găzduire web care vă asigură cel mai bine nevoile vă rugăm să accesați www.webhosting4.net.

 

Copywriting

Vă punem la dispoziție echipa noastră de specialiști, cei mai buni din domeniile lor de expertiză, precum: copywriting, analiză financiară, project management, IT, comunicare internă, consultanță juridică, organizare evenimente, logistică, consultanță în definirea și implementarea managementului calității (ISO), resurse umane, vânzări, marketing.