Magazin virtual

Magazin virtual este un proiect web creat special pentru vânzarea produselor companiei tale pe piața online. În ultimii ani acest gen de proiecte web s-au dezvoltat extraordinar de mult datorită costurilor reduse ce le implică, în comparație cu un punct de desfacere al produselor în piața reală. Proiectele de magazin online dezvoltate de echipa WebEvolution asigură toată funcționalitatea necesară pentru a avea un site de succes.

Chiar dacă așa zisa criză financiară a mai micșorat prețul chiriilor, un magazin presupune o serie de costuri: nu doar chirie, ci și servicii de pază, plata personalului etc. De aceea, venim în sprijinul clienților noștri cu un produs extrem de avantajos: magazin-ul virtual. Pe de o parte, ei fac economii substanțiale în ceea ce privește managementul unui magazin real, iar pe de alta parte, oferă clienților posibilitatea de a achiziționa cu ușurință, la orice oră din zi sau din noapte, produsele de care au nevoie fără a mai fi necesar să se deplaseze.

Un magazin virtual este un proiect complex, care poate include o serie de module precum: filtrare produse, căutare simplă / complexă, secțiune de membri – conturi de utilizatori, coș de cumpărături, comandă produse, modul de plăți online - prin credit card, sms, sistem de rate (ex: Cetelem), modul curs valutar, modul de știri online, modul întrebări și răspunsuri, pagini administrabile, sistem reclame prin bannere etc.

Clienții WebEvolution beneficiază de magazine virtuale personalizate în funcție de specificul afacerii lor.