Nelly Venet - Coaching

« WebEvolution Romania » este o societate tânără, de talie umană care face cinste noului sistem de relatie client român. Întâlnim toate ingredientele de succes al unei relații care captează, atrage și păstreză clientul.

În ce mă privește relația mea cu această societate este una obișnuită – adică au simțit ceea ce doream, s-au descurcat de minune chiar și atunci când poate nu am fost un client ușor de mulțumit, au îngăduință și rabdare toate acestea datorită unei comunicări directe, orientată client (E avantajul de a contracta un serviciu unei societăți care așa cum spuneam nu este o societate de sute sau mii de salariații unde comunicarea în relație client devine dificilă și impersonală).

Dacă e să am o concluzie atunci e simplu : eu sunt un client mulțumit care știe că are o societate de informatică la care poate face oricând apel știind că nu va fi dezamagit. În plus aprecierile se vor multiplica știind că la rândul meu voi da referințe bune când cineva în jurul meu va avea nevoie de servicii din oferta WebEvolution și dacă aceștia la rândul lor vor avea același « tratament » relație client atunci… Bravo WebEvolution Romania!

Nelly Venet

www.nellyvenet.ro