Ionut Kivu - Studio Galapagos

"Când pornești pe un drum necunoscut, te lovești adesea de cele mai neașteptate piedici. De cele mai multe ori ai nevoie de un ajutor, de un sfat, de o îndrumare. Noi am găsit toate astea și mult mai mult în echipa celor de la WebEvolution.

De altfel numele lor spune totul: ne-au ajutat să evoluăm de la un concept teoretic la o realitate palpabilă, și au facut asta nu doar cu profesionalism și promptitudine, ci chiar cu prietenie și caldură. Înainte de a lucra cu ei, aveam senzația ca mecanismele din spatele paginilor web, nici măcar în cele mai simple aspecte ale lor, nu sunt accesibile "muritorilor de rând".

Însă cu ajutorul și răbdarea profesioniștilor de la WebEvolution, am reușit să ieșim cu bine din hatișul internetului, folosind produsele lor, foarte "prietenoase" cu utilizatorul, chiar și cel mai neavizat, dar care oferă un standard calitativ de excepție, standard ce corespunde perfect propriilor noastre idealuri cu privire la serviciile pe care le oferim. Este o placere și o rară bucurie să poți găsi în partenerii de afaceri oameni pe care să-i poți numi prieteni."

Ionut Kivu  

www.studiogalapagos.ro