WebEvolution » Servicii »

Promovare on-line

Promovare on-line

Un utilizator de internet care caută un serviciu sau un produs nu are răbdare sau timp să parcurgă mai mult de două pagini de rezultate. De aceea, este foarte important ca website-ul dumneavoastră să beneficieze de serviciile de promovare on-line. Toate categoriile dumneavoastră de public țintă vă vor putea găsi cu ușurință în primele rezultate ale căutărilor.

Search engine marketing (SEM)

Search Engine Marketing (SEM) sau Marketing-ul Motoarelor de Căutare este cea mai optimă soluție pentru a genera trafic de calitate pentru site-ul dumneavoastră și creșterea valorii brand-ului. Este foarte eficient din punctul de vedere al costurilor, deoarece oferă multe avantaje unice pe care advertising-ul tradițional nu le poate oferi.

Tehnicile de promovare on-line SEM constau în: optimizare pentru motoarele de căutare - SEO, publicitate Pay-Per-Click (plata-pe-click), linkuri plătite, publicitate clasică prin bannere, etc.

Email marketing

Marketing-ul direct prin folosirea Internetului ca mediu de comunicare este cunoscut sub numele de "marketing prin e-mail" și constituie astăzi o necesitate, indiferent de domeniul de activitate.

Reprezintă o metodă eficientă de interacționare cu publicul dumneavoastră țintă, vă ajută să cunoașteți așteptările și nevoile acestora. Se urmărește obținerea fidelității clienților, reducerea cheltuielilor implicate, creşterea volumului vânzărilor precum și îmbunătățirea imaginii companiei.

SMS marketing

Serviciul de mesaje scurte (SMS) este o modalitate de comunicație, folosită în telefonia mobilă, ce permite schimbul de mesaje text între rețelele de comunicare. SMS-urile reprezintă protocoale de mesagerie puternice, datorită standardizării și popularității obținute în timp.

Campaniile de SMS marketing oferă oportunități deosebite de promovare a brand-ului, produselor și serviciilor oferite de companie (personalizare, interactivitate, etc.) și pot contribui în mod hotărâtor la creșterea veniturilor dumneavoastră.

Pentru mai multe informații despre campaniile de sms-uri vă rugăm să vizitați www.sendsms.ro